Нашата фирма

Нашата фирма основана е од страна на господин Сулејман 1980. Година во градот Кирикларели е во склад со потреба за производство на конзерви и амбалажи за течен путер и маргарин. Нашата фирма долго време произведува амбалажа само за секторот за хранителни масла спрема прикажаните потреби на пазарот ја...

Повеќе

Наша политика квалитет и цена

Доставувањето на нашиот производ квалитетот како и времето кое го обеќавме за испракање на производот под иста стабилност на ценовната политика. Секогаш зголемување на квалитетот на нашите производи и услугата за да се зачува купувачот од непотребни трошкови е нашата цел.

Повеќе

Најповеке поставени прашања

Која је предноста за користење на металните амбалажни кутии? Металните амбалаѓни кутии имаат висок степет на отпорност према природните услови како што се светлост, воздух,вода. Со сигурност се избегнува расипувањето на произведената храна која е произведена во ограничена количина....

Повеќе